Over Aukje

Je bekijkt je foto’s en denkt terug aan het moment dat de beelden zijn gemaakt. Foto’s zijn magisch: ze nemen je mee terug in de tijd. Het zijn vaak kostbare en waardevolle herinneringen die je herbeleefd. Ja, fotograaf is een bijzonder beroep. Bruiloften, zwangerschappen, kinderen, familiegelegenheden: al deze bijzondere momenten mag ik vastleggen.

Foto’s maken is voor veel mensen erg ongemakkelijk. Sta ik er goed op? Lach ik wel mooi? Waar laat ik mijn handen? Dat is toch altijd een dingetje. Dit is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Iedereen hoort zich op haar of zijn gemak te voelen en ik help daar een handje bij. Ik wil graag dat mensen op de foto staan zoals ze ook echt zijn.

Persoonlijk contact en kwaliteit staan op één. Digitale fotografie en beeldbewerking geven ontzettend veel mogelijkheden. Ik denk graag net even iets anders en maak daar gebruik van tijdens de fotoshoot. Dit geldt ook voor bedrijfsfotografie. Foto’s voor bijvoorbeeld op websites horen bij het bedrijf te passen en een professionele uitstraling te hebben. Dankzij mijn creativiteit en jarenlange vakmanschap heb ik een eigen stijl van fotograferen. Ieder bedrijf of persoon is uniek en daar horen ook unieke foto’s bij.

Vriendelijke groet,

Aukje

Aukje Stelt Fotografie

‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 06-28187201
E-Mail: info@aukjesteltfotografie.nl